ΛΑΒΑΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ! ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ CHRISTMAS COUNTDOWN!

Φέτος σας ετοίμασα μία διαφορετική αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα!

 

Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις σας γιατί δεν θα θέλετε να χάσετε ούτε μία μέρα!

 

Θα παίξουμε πολύ, θα γελάσουμε, θα μάθουμε πολλά πράγματα!

 

Για να μπορέσετε όμως να συμμετέχετε και να μετράμε παρέα αντίστροφα για τις γιορτές, πρέπει να σας δώσω μια ιδέα για το τι ετοιμάζω!

Αν θέλετε να οργανώσετε την ίδια αντίστροφη μέτρηση για τα παιδιά σας, που είναι γεμάτη εκπλήξεις, θα πρέπει να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμαστείτε!

 

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένα νανάκι, τα γνωστά gnomes (κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο και δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε ή αν πιάνουν τα χέρια σας, να φτιάξετε ένα μόνοι σας), ένα κουτί και το γράμμα απ’ τον Άγιο Βασίλη που σας έχω ήδη ετοιμάσει και μπορείτε να εκτυπώσετε δωρεάν πατώντας εδώ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ!

 

Την 1η Δεκεμβρίου, τα παιδιά θα λάβουν ένα πακέτο που θα περιέχει το νανάκι και το γράμμα από τον Άγιο Βασίλη!

Αυτό είναι το δικό μας νανάκι και το πακέτο που θα βρουν τα δικά μου παιδιά σε λίγες μέρες!

 

 

Στο γράμμα ο Άγιος Βασίλης λέει στα παιδιά ότι ο νάνος NOR είναι ο πιο σκανταλιάρης βοηθός του κι όλο σκαρώνει φάρσες, γι’ αυτό τους τον στέλνει πακέτο!!!!

 

Και τους αναθέτει μία ΑΠΟΣΤΟΛΗ! ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ NOR!

 

Την 1η Δεκεμβρίου αφήστε το πακέτο μαζί με το γράμμα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και αφήστε τα παιδιά να το ανακαλύψουν, κάνοντας τους «κινέζους»! Όταν διαβάσουν το γράμμα κι ανοίξουν το κουτί είναι λογικό να παραξενευτούν, να αναρωτηθούν τι συμβαίνει και να ανυπομονούν να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα εκπαιδεύσουν τον NOR!

 

Καθημερινά από 2 έως 24 Δεκεμβρίου ο NOR θα κάνει κι από μία σκανταλιά ή φάρσα που θα μας δίνει αφορμή για γέλιο, παιχνίδι ή μάθηση! Εμείς θα καλούμαστε να κάνουμε κάτι για να εκπαιδεύσουμε τον NOR! Τις οδηγίες για το πώς θα τον εκπαιδεύσουμε θα μας τις δίνει καθημερινά ο Άγιος Βασίλης κι εμείς θα τις μοιραζόμαστε μαζί σας! Θα υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν εκτύπωση της καθημερινής αποστολής μας! Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι! Οι οδηγίες για την 1η ημέρα αποστολής θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στις 30 Νοεμβρίου και καθημερινά θα ανεβαίνουν οι οδηγίες για τις επόμενες ημέρες για να έχετε χρόνο να τις εκτυπώνετε και να προετοιμάζεστε.

 

Ο NOR θα μείνει στο σπίτι μας μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε τα παιδιά καλούνται ως τότε να τον εκπαιδεύσουν. Αν τα καταφέρουν ο Άγιος Βασίλης θα τον πάρει μαζί του πίσω στο εργαστήρι. Θα θέλουν άραγε τα παιδιά να τον αποχωριστούν;;;

 

 

Το παρόν άρθρο και τα εκτυπώσιμα που περιέχονται σ’ αυτό αποτελούν ιδιοκτησία του ιστολογίου paizografima.gr και της δημιουργού του. Προορίζονται αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση. Απαγορεύεται οποιαδήποτε διάθεση για εμπορικούς σκοπούς καθώς και η ιδιοποίηση και χρήση αυτών ως προϊόντων άλλου εκτός του paizografima.gr και της δημιουργού του. 

 

4 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα νέα μας.