Παίζουμε το βιβλιοπαιχνίδι ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Όταν ο γιος μου μου ζήτησε να μάθουμε για τον πολιτισμό την αρχαίας Αιγύπτου γιατί είχε δει κάποιο βίντεο σχετικό με τις πυραμίδες που του είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον, σκέφτηκα πως ο καλύτερος τρόπος είναι να ανακαλύψουμε αυτόν τον πολιτισμό παίζοντας!

Ψάχνοντας λοιπόν πληροφορίες για τους αρχαίους Αιγύπτιους και πως θα μπορούσα να συνδυάσω την μακραίωνη ιστορία τους με παιχνίδια ευχάριστα και διασκεδαστικά για ένα πεντάχρονο παιδί, με μεγάλη μου χαρά, διαπίστωσα ότι οι εκδόσεις Σαββάλας είχαν φροντίσει ήδη να κάνουν τις απορίες του γιου μου για την αρχαία Αίγυπτο παιχνιδάκι, κυριολεκτικά! Μιλάω φυσικά για το εκπαιδευτικό επιτραπέζιο βιβλιοπαιχνίδι ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ με οποίο ανακαλύψαμε με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, καθώς προσφέρεται για παιδιά 3 ετών και πάνω, τον κόσμο των αρχαίων Αιγυπτίων, έναν κόσμο γεμάτο μύθους, θησαυρούς και απίστευτα τεχνολογικά επιτεύγματα.
Το παιχνίδι περιλαμβάνει: ένα βιβλιαράκι 32 σελίδων με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ζωής, την εκπαίδευση, την ένδυση, την εργασία, τους Θεούς κ.ά. των αρχαίων Αιγυπτίων, μια αφίσα με την αιγυπτιακή κοινωνική πυραμίδα και 2 σελίδες με αυτοκόλλητα για να κολλήσεις στην αφίσα, ένα ταμπλό, πιόνια και κάρτες με ερωτήσεις για να εξερευνήσεις έναν αρχαίο αιγυπτιακό τάφο παίζοντας το παιχνίδι της Πυραμίδας!

 

Έτσι όχι μόνο παίξαμε αλλά και μάθαμε τον αρχαίο αυτό πολιτισμό με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο και σας το προτείνουμε!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα νέα μας.